Novi Sad
07.04.2016.
12:27 > 13:01
Slovačka demokratska stranka – Slovenská demokratická strana danas u 11.15 časova predala je Gradskoj izbornoj komisiji Izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine grada.
  • CG

    08.04.2016 12:34
    Znamo se...
    Aj šta pričate, ne mrdate prstom i samo drugima znate da pametujete, da kritikujete bilo koga ko hoće nešto da menja, momak je korektan i na mestu a to što vi nemate mira i ne možete svoj život da sredite to je vaš problem, i počnite ljude da gledate po dobrim stvarima šta su uradili a ne po nekim negativnim sitnim saznanjima samo vama poznatim, ali ne vama je tako lakše, jer vas to smiruje. Umesto da gledate kako da lično napredujete vama je lakše da ništa ne radite nego da mrzite, to je najlakše. Zapitajte se malo, na ogledalo pa sami sa sobom... videćete da sam u pravu.
  • Štef

    08.04.2016 10:32
    Dok je Ferko bio direktor u Parkingu, među radnicima se prepičavalo: Pitanje - Šta naš direktor treba da radi da bi naduvao 1,2 na alkotestu? Odgovor - Da dva dana apstinira...
  • Dinarac

    08.04.2016 10:27
    E, moji Slovaci... Da vas zastupa tip koji je od vozača, dok je po kafanama (i danju i noću) vozio ožderanog šefa, "završio" neki od brzopoteznih fakulteta i za koga je sastavljanje tri prosto proširene rečenice misaona imenica? Ako nemate bolju kombinaciju od ove, onda neka vam je bog na pomoći.
  • slovak BP

    08.04.2016 09:20
    Slovacke partije imaju Demokrate a i SNS, ne znas ko stoji iza koga. Mislim da DS i SNS-u ne ide bas najbolje kad se bore i za glas slovaka. Gade mi se.

    Mogu samo jos reci da na tim kvazi slovackim listama ima ljudi "od zla oca i jos gore matere" i za njih ce malo ko glasati, evo primer "Slovaci Vpred" imaju izvesnog M. Spevaka pa za njega ne glasa ni rodjena zena a predsednik partije im se bavio zelenasenjem u Slovackoj, kad je pokrenuta istraga oko njegove firme tamo on se vratio u Kisac...
  • Piton

    08.04.2016 08:44
    Bajšanski, bivši Ferkov vozač dok je bio direktor Parking servisa. Ferko je stava tip. Uspeo je da uništi sve čega se dohvatio. A ovo sada posledica je imati pa nemati. Naime, u DS je ušao neposredno pred izbore 2008. i tada je postao direktor Parkinga. Ne lumperajke - bahanalije na račun Parkinga (čitaj: naš račun!). A onda ostaje bez direktorskog mesta, plata neuporedivo manja (pa još prepolovljena zbog rastura braka), bez obzira na promene partija. Bajšanski mu bio poslini. Upotreba vozila firme bez ograničenja i kontrole, dnevnice, naduvana plata, službena kartica za kafanske i ostale bahanalije... Sada toga nema, a bilo bi lepo još malo...
  • Ns

    07.04.2016 21:37
    Ferko
    Ivan Ferko osnovao stranku, covek Slovak 100%, a ovog stavio na celo kolone da gine umesto njega, a Ivan ce da vlada iz senke!! Ziveo drug Ferko!! Hahahaah
  • Jogi Letač

    07.04.2016 18:13
    Otišla nam demokratija u onu stvar. Sada su se razni likovi obsetili da kada se prijave kao stranke nacionalne manjine, onda nemaju cenzus, ne moraju onoliki broj predlagača da skupe itd. Treba da se uvede princip: možeš da budeš na listi nacionalne manjine, ako si se deklarisao da želiš da glasaš i za savet nacionalne manjine. Onomad je bilo takvih izjašnjavanja.
    Ova lista, koja se pominje u vesti, mislim da osim u nazivu nema nikakvih dodirnih tačaka sa slovacima.
  • Taktiež Slovak

    07.04.2016 17:02
    Pan Bajsanski ani nevie povećati dobri den. On neni Slovak i zato strana neni strana slovenske menšiny. Drage moje komšije Srbi, Mađari, Rusini.... Na žalost, moram da Vam se izvinim i da Vas zamolim da razumete moj stid što se u ime moga naroda predstavlja gospodin koji nije Slovak i koji ime Slovaka koristi radi politikanstva. Mi Slovaci Vas molimo da ne nasednete na još jednu naprednjacku prevaru. Glas Slovaka neće dobiti, molim Vas da i vi ne nasednete na prevaru. Neko će verovatno dobiti 2000 din za glas i dotični će na žalost kupiti poslanicko mesto. No ne glasom Slovaka. Ne prodajte im svoj glas. 2000 se brzo potroši ali 4 godine dugo traju....
  • Ivan

    07.04.2016 15:22
    Bivši član DSS, potom DS, zato Jedinstvene Srbije, potom tkz. Slovačke demokratske stranke... S obzirom na stranački pedigre ovakav vrsni političar može da završi samo u naprdnjacima.... Rešenje jednačine koja glasi: Za koga rade " Slovaci " je jednostavno. Rade za naprednjake....
  • Babilon 9

    07.04.2016 15:04
    Takticko rasparcavanje i razvodnjavanje glasackog tela a onda ide trgovina glasova za fotelje. Videli smo to u Staroj Pazovi.
    Sve manjine treba da glasaju za Vojvodjanske partije ako hoce da opstanu inace ce samo njihovi stranacki lideri imati korist.

    Ani nahodov za vas!
  • Joko

    07.04.2016 14:54
    U NS slovaci imaju tri stranke na listi. Lazni zeleni su isto slovaci i jedni na sns listi
    Otkud nam toliko? Nije prevara ma jok
  • Slovak

    07.04.2016 13:14
    iz Petrovca
    To su lazni Slovaci. Kakav Bajsanski, kakvi bakraci. Njima je neko pomogao da prikupe potpise. SNS 100%
  • ltn

    07.04.2016 13:09
    ada
    Sportistima sve funnkcije!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna